Grillmiddag i kåta

Vi erbjuder en oförglömlig och fullständigt unik middagsupplevelse i kåta i Åres vildmark. Samla familj, vänner eller kollegor och låt oss ta er med på ett äventyr utöver det vanliga. Upplevelsen börjar med att ert sällskapet via valfritt alternativ såsom exempelvis skidor, promenad, hundspann, skoter etc tar er in till lägret. Det enklaste alternativet är en 800 meter lång promenad längs en pistad led från Fröå gruva.

Väl framme vid lägret möts ni av en allé av brinnande facklor samt vår guide som hälsar er välkomna. Vi erbjuder ett flertal olika sätt att ta sig till lägret men ni väljer själva nivån på den strapats som önskas.

Efter en eventuell välkomstdrink kliver vi in i vår uppvärmda kåta och sätter oss till bords, där det på varje bord placerats en specialbyggd bordsgrill, vilken är middagens centrala punkt.

Under kvällen serveras en trerätters middag från en speciellt framtagen meny, anpassad unikt för bordsgrillarna. Fördelen med detta upplägg är att samtliga deltagare är aktiva hela tiden och gästerna tillreder/grillar råvarorna utifrån eget tycke och smak. Ett mysigt koncept som passar utmärkt när man vill att alla skall trivas och umgås kring maten.

Denna middagsupplevelse genomförs på förfrågan, kontakta oss för mer info och priser.